søg
Sitemap
Print
Profil

Fra Ringkøbing til Lemvig...
Vi har opgaver over det meste af Vestjylland. Vores medarbejdere er dygtige håndværkere, og kan klare alle slags byggeopgaver. Det kan være nybyg af parcelhuse, tilbygninger eller mindre opgaver for private. Vi rykker hurtigt ud, hvis du f.eks. har vand-, storm- eller tagskade.
 
God erfaring med landbrugsbyggerier
Vi har god erfaring med landbrugsbyggerier, og vi løser mange opgaver for lokale landmænd. Vi klarer og jord- og betonarbejde. Vores medarbejdere er solide og dygtige folk, der ikke er bange for
at yde en ekstra indsats, så du kan være sikker på at få god kvalitet for pengene. Du er altid velkommen til at henvende dig. Vi kommer gerne forbi til en snak om evt. kommende opgave, og vi er altid klar på en handel med snarlig byggestart.
 
Vi laver lidt af hvert
Udover landbrugsbyggerier laver ve en del parcelhuse og boliger. Vi har også god erfaring i at bygge skoler og institutioner. Hos Murerfirmaet Hans Jørgen Christensen ApS er en aftale en aftale, og vi klarer opgaven til tiden. Vi klarer totalentrepriser, hvor kunden får en sikker finish på både store som fag- og hovedentreprenør. Det er vigtigt for os, af du får en personlig behandling, og at du har lyst til at vende tilbage næste gang, du skal have udført murerarbejde.
 
Gode kollegaer fra andre brancher
Vi har et fint samarbejde med andre lokale håndværkere. Du kan derfor være helt sikker på, at få et hold af dygtige tømrer-, elektriker-, smede-/ Vvs-firmaer, hvis du vælger at lade os styre entreprisen. Men det er dig, som vælger om vi skal styre det hele, eller om vi skal indgå som fagentreprenør.
 
Faglighed føres videre
Mange af vores folk har mange års erfaring, og flere har været i firmaet siden midt i 80erne. Medarbejderene på byggepladserne er vant til at have ansvar, og er alle gode representanter for firmaet. Vi uddanner løbende lærlinge i firamet, da vi gerne vil være med til at oplære nye murersvende.
 
Tak til kunder, leverandører og samarbejdspartnere
Til sidst vil vi benytte lejligheden til at takke alle samarbejdspartnere, samt de gode kontakter, vi har skabt gennem de 25 år, vi har eksisteret. Vi vil naturligvis også benytte lejligheden til at byde velkommen til nye kunder hos Hans Jørgen Christensen ApS.